0497-555 404

Over Ons

Welkom op onze site, wij hopen u hier een goede indruk te geven van ons bedrijf. In 2003 is Luc gestart met Van Gerven Motoren, in het begin met alleen een werkplaats. In de jaren daarna is daar ook de in- en verkoop van gebruikte motoren bij gekomen. We zijn officieel dealer van de merken KTM, Suzuki en Husqvarna. We werken met een klein team waarin de klant centraal staat, wij gaan voor persoonlijke benadering en een transparante manier van werken. Wij hopen u graag een keer te zien bij ons in de showroom, de koffie staat klaar.

Husqvarna Dealer

Vanaf heden (06-2017) zijn wij ook officieel dealer van Husqvarna straatmotoren.

Het modellen gamma van Husqvarna zal in de komende jaren fors uitgebreid worden met onder meer de Svartpilen.

Later dit jaar wordt daar meer over bekend.

KTM Dealer

Wij zijn dealer van de KTM straatmotoren. In onze showroom hebben we een compleet aanbod van de nieuwste KTM modellen staan. Van de nieuwste modellen hebben we ook altijd demomotoren beschikbaar voor een proefrit.

In onze showroom hebben we een zeer uitgebreide collectie KTM Powerwear en Powerparts.

KTM motorfietsen worden standaard geleverd met 24 maanden fabrieksgarantie, de garantie kan verlengt worden tot 4 jaar. Meer informatie hierover vindt u op: KTM_Care. 

Vanaf 2017 is KTM ook gestart met de KTM Lifetime Mobility Service, meer informatie hierover op: KTM_Lifetime

Suzuki Dealer

Wij zijn dealer van Suzuki motorfietsen. De uitgebreide modellenreeks van Suzuki vind u bij ons in de winkel, van scooter tot allroad en van supersport tot cruiser. Van de nieuwste modellen hebben we ook altijd een demomotor beschikbaar voor een proefrit.

Suzuki motoren worden geleverd met 36 maanden fabrieksgarantie en mobiliteitsservice.

Occasions

In onze showroom vind u een ruim aanbod met vooral jonge gebruikte motoren. Naast onze vaste merken KTM en Suzuki hebben we ook andere merken op voorraad, zoals Ducati, BMW, Honda, Triumph, Yamaha en Kawasaki. Voordat we u “nieuwe” motor afleveren zorgen wij dat het onderhoud is bijgewerkt en dat de tank vol zit. De tenaamstelling van het kenteken verzorgen wij ook, we hebben hiervoor de RDW erkenning. Al onze motoren worden geleverd met Bovag garantie.

Werkplaats

In onze moderne werkplaats die is voorzien van al het benodigde speciale gereedschap en diagnoseapparatuur kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden en reparaties aan uw motorfiets snel en vakkundig uitvoeren. Voorafgaand aan de werkzaamheden geven we een prijsindicatie, zijn er alsnog bijkomende kosten dan wordt u altijd eerst gebeld voor goedkeuring. Ook voor schadeherstel en het inbouwen van alarmsystemenen met KIWA-SCM goedkeuring kunt u bij ons terecht. Op alle werkzaamheden krijgt u tevens Bovag garantie.

KTM Powerwear

In onze showroom vindt u een zeer uitgebreide collectie KTM Powerwear. Uit ervaring weten wij dat de KTM rijder graag goed, veilig en in stijl onderweg is op zijn of haar KTM. Daarom hebben wij van de KTM Street Powerwear een zeer uitgebreid assortiment in onze winkel: helmen, jassen, broeken, handschoenen, laarzen, kortom bijna alles in de gangbare maten kunt u bij ons vinden.

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 18:00

Dinsdag: 09:00 – 18:00

Woensdag: 09:00 – 12:00

Donderdag: 09:00 – 18:00

Vrijdag: 09:00 – 18:00

Zaterdag: 09:00 – 16:00

 

×