0497-555 404

Onderhoud

Voor onderhoud, reparaties en schadeherstel is uw motorfiets bij ons in goede handen. Onze werkplaats is uitgerust met het modernste gereedschap en diagnose apparatuur, daardoor kunnen wij voor alle gangbare merken het onderhoud en/of reparaties vakkundig en snel uitvoeren. Indien gewenst kunnen wij vooraf een prijsopgave maken, mochten er tijdens de werkzaamheden extra kosten naar boven komen dan wordt u altijd gebeld voor goedkeuring.

Diagnose

De huidige motoren worden meer en meer voorzien van electronica, dit vraagt om meer kennis van de monteurs en meer diagnose apparatuur.

Wij volgen regelmatig cursussen van Suzuki en KTM om up to date te blijven met de laatste technieken, onze werkplaats is uiteraard uitgerust met de benodigde speciale gereedschappen en apparatuur van deze twee merken. Tevens hebben wij een Texa Computer om van bijna alle merken de storingen uit te lezen, storingen te wissen en servicemeldingen te resetten.

Service

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw motorfiets: Onderhoudsbeurten, vervangen van slijtagedelen, schadeherstel, diagnose en reparaties. Wij gebruiken zoveel mogelijk originele vervangingsdelen, deze zijn vaak maar een fractie duurder en perfect afgestemd op uw motorfiets. Op afspraak kunt u op kleine reparaties of onderhoudswerkzaamheden wachten onder het genot van een kopje koffie.

Alarminbouw

Wij zijn een KIWA SCM gecertificeerd inbouwstation voor het inbouw van motorfiets alarmsystemen. Wij monteren systemen van het merk Datatool, deze hebben de klasse M2 goedkeuring van de KIWA SCM.

Bovag

Wij zijn een officieel Bovag aangesloten motorbedrijf. Buiten de Bovag garantie op onze gebruikte motoren vallen ook al onze reparaties en onderhoudswerkzaamheden onder de Bovag garantie. Dit als extra stukje zekerheid voor onze klanten.

Banden

Wij zijn dealer van onder anderen de topmerken Bridgestone, Pirelli en Dunlop. Wij hanteren scherpe prijzen voor zowel de banden als de montage. Voor een prijsopgave kunt u bellen of mailen.

 

Ophaalservice

Bent u niet in de gelengheid om uw motor te brengen of te halen? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice, in de wintermaanden is deze binnen een straal van 30 km gratis.

 

Vragen of interesse?
Bel ons op nummer 0497-555 404 of stuur ons een bericht

    ×