Van Gerven Motoren

Suzuki Katana

Suzuki Katana

Specificaties

  • Motorinhoud: 999 cm3
  • Vermogen: 110 KW (150 Pk)
  • Koppel: 108 Nm

Standaard uitrusting

  • ABS
  • Traction Control
Terug naar het overzicht van nieuwe motoren

Suzuki
Katana

€ 0
* Inclusief BTW, BPM en onvermijdbare kosten.
Bouwjaar: 2019
Teller: 0 km
Garantie: 36 mnd fabrieksgarantie
Kleur: Zilvergrijs, Zwart
Beschrijving:
Dit is de gloednieuwe Katana! Hightech, met een spraakmakend design dat duidelijk verwijzingen maakt naar de legendarische motorfiets van begin jaren 80. Deze Suzuki Katana betekent de terugkeer van een motorlegende. Kies voor de zilverkleurige variant of ga voor duister met volledig zwart.
De Katana is scherp, gedurfd en uniek. Het ontwerp van deze nieuwe naked bike doet denken aan de legendarische oer-Katana, waarmee Suzuki destijds een designstatement maakte. Hij oogt als een strijdlustige machine, waarmee elke bocht met de hoogst mogelijke precisie is aan te snijden. Het bijzonder stijve frame draagt daar zijn steentje aan bij. Het vloeistofgekoelde viercilinderblok van 999 cc blinkt uit door souplesse met een maximaal vermogen van 110 kW (150 pk) en een koppel van 108 Nm. ABS en Traction Control zorgen ervoor dat vermogen en remkracht efficiënt en veilig zijn.
Behalve de zilverkleurige variant is er ook een volledig zwarte variant van de spraakmakende nieuwe motorfiets. Waar het zwarte motorblok en de zwarte uitlaat bij de zilverkleurige Katana zorgen voor contrast, versterken ze bij de zwarte variant juist het stoere en scherpe uiterlijk. Hier zijn het de rode letters SUZUKI die voor contrast zorgen. Om de prestaties extra kracht bij te zetten, staat de Katana op een sportieve band van Dunlop: de sportmax Roadsport 2. Deze band is speciaal voor de nieuwe Katana ontworpen.

De prijs van de Suzuki Katana is nog niet bekend. De levering start in voorjaar 2019.