0497-555 404

Docshop Racing

Van Gerven Motoren is hoofdsponsor van Docshop Racing. Docshop racing organiseert al sinds jaar en dag rijvaardigheidstrainingen op verschillende circuits zowel in Nederland als in het buitenland.

Het raceteam bestaat thans uit 9 rijders die deelnemen aan races in verschillende klassen binnen de OW cup en waarin ook met enige regelmaat podiumplaatsen behaald worden.

>> DOCSHOP RACING <<

 

Team Partners

Autoschade Bleyenberg

Autoschade Bleyenberg is een onafhankelijk schadeherstelbedrijf dat zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in compleet schadeherstel. Autoschade Bleyenberg is aangesloten bij branchevereniging FOCWA (met als extra zekerheid het garantiefonds) én is geselecteerd als erkend ANWB autoschadeherstelbedrijf welke hoge criteria stelt aan de organisatie, werkplaatsinrichting en vakbekwaamheid.

Auto Wellmann

Auto Wellmann is een officiëel Volkswagen en Skoda servicebedrijf in Wesel, Duitsland. Al meer dan 50 jaar is dit traditionele familiebedrijf op de markt vertegenwoordigd en een begrip in de wijde omgeving-zelfs tot in brabant toe. Beate Wellmann, enigste dochter van de oprichter, Erich Wellmann is de huidige directrice en spreekt ook vloeiend nederlands. Buiten reparatie en Onderhoud, bent u hier voor nieuwe en gebruikte personenauto’s aan het goede adres.

MVB-ICT

Met jarenlange ervaring op allerlei gebieden binnen de ICT kunt u bij ons terecht voor Projectmanagement, Interim-Management en Consultancy op freelance basis. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor webhosting, webdesign en ICT-beheer voor het MKB. Zicht houden op raakvlakken met andere projecten of ontwikkelingen/ veranderingen binnen en buiten uw organisatie behoort tot 1 van onze prioriteiten. Met een menselijke kijk op zaken en gefundeerde kennis vanuit een technische achtergrond wordt binnen elke opdracht gewerkt aan het succesvol behalen van uw doelstellingen.

H&J Interieurs

H&J Interieurs

Bij H&J Interieurs bent u aan het juiste adres voor een keuken of interieur op maat. Uw project wordt helemaal aangepast aan uw persoonlijke keuken- of interieur wensen. Wij bieden voor iedere smaak en ieder budget de juiste oplossing.

Vendrig Liquid Solutions

Vendrig Liquid Solutions is eem logistiek specialist in tanktransport, tankopslag, mengen, op en overslag en verpakken van vloeistoffen in zowel de feed- als de foodindustrie..

Doormaster

Doormaster BV gevestigd in Bergeijk is professioneel bedrijf gespecialiseerd in hekwerk met eigen montagedienst, die alle projecten via het turn-key concept opleveren. Een hekwerk van Doormaster BV staat altijd garant voor een goede kwaliteit!

Pelle Markeringen

Pelle Markeringen B.V. heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van markeringen door heel Nederland. Wij kunnen markeringen aanbrengen op wegen, luchthavens, in bedrijfshallen, op parkeerterreinen en sportveldjes. Pelle Markeringen B.V. is tevens gespecialiseerd in het aanbrengen van coatings op wegen, vloeren en terreinen.

GHL Verspaning

Huva automaterialen

Huva is met vestigingen in Eersel, Bladel en Heeze marktleider voor deze regio. Wij bouwen aan een persoonlijke relatie met onze klanten. Wij begeleiden hen naar een wederzijds succesvolle en positieve toekomst door middel van ons totaalleverancierconcept.

AIM Montage

AIM Las / montage & technische dienstverlening. Gevestigd in Schermerhorn

Motoroccasion

Op motoroccasion vind je het grootste aanbod gebruikte motoren in Nederland. Keuze uit ruim 15.000 motoren.

Q42

We make friendly software for compagnies big and small from Mountain View, Amsterdam and The Hague.

Huber Industrietechniek

Vereijken Dakwerken

Vereijken Dakwerken uit Valkenswaard voor betaalbare kwaliteit dakwerk. Specialist in Noord-Brabant voor dakpannen, dakisolatie, dakkapellen.

Kees van Beek Timmerwerken

Vakgarage Zuid

U kunt u bij Vakgarage Zuid in EDE terecht voor de aanschaf van occassion, welke standaard wordt afgeleverd met Nationale Autopas en Bovag garantie. Daarnaast is Vakgarage Zuid een ANWB partnerbedrijf. Maar bovenal kunt u al meer dan 50 jaar terecht voor al het auto-onderhoud en APK-keuringen.Voor elk merk en type auto, staat team Vakgarage Zuid met raad en daad voor u klaar.

Burger Armaturen GMBH

Die Firma Burger Armaturen GmbH mit Hauptsitz in Schwerte (NRW) produziert seit über 40 Jahren hochwertige Armaturen für die Versorgungsindustrie. An ausschließlich deutschen Fertigungsstandorten werden unsere Armaturen von ca. 45 Beschäftigten produziert.

×